آموزش دیلیت اکانت سروش

آموزش دیلیت اکانت سروش

مرحله ۱: رفتن به صفحه‌ی تنظیمات

در صفحه‌ی اصلی، گزینه‌ی سه خط در بالای صفحه سمت چپ را لمس کنید. هنگامی که منوی کشویی باز شد، گزینه‌ی تنظیمات را انتخاب کنید.
مرحله ۲: رفتن به صفحه‌ی حریم خصوصی

در صفحه‌ی تنظیمات گزینه‌ی حریم خصوصی را انتخاب کنید. در صفحه جدید و در قسمت بالا، سمت راست، گزینه‌ی سه نقطه را لمس کنید و سپس پاک کردن حساب کاربری را انتخاب کنید
مرحله ۳: دیلیت اکانت سروش

پس از انتخاب پاک کردن حساب کاربری، در صفحه‌ی حریم خصوصی، گزینه‌ای جدید به‌نام غیرفعال‌سازی حساب کاربری ایجاد می‌شود، آن‌ را انتخاب کنید و در صفحه‌ی جدید دوباره غیرفعال‌سازی حساب کاربری را انتخاب کنید. بعد از انتخاب این گزینه حساب کاربری شما در سروش پاک می‌شود.

بازدید: 4

نظر خودتون رو بنویسید.

avatar
  اشتراک  
به من وقتی خبر بده که: